Cevap :
Cevap:
C şıkkı
Açıklama:
MERHABA,:)
A şık kına bakacak olursak,doğru hem yazılı hem de sözlü kaynaklar kullanmak karşıdaki kişiyle arasındaki iletişimi güçlendirmek ve aktifleştirmek için yararlıdır.
B şıkkında ise, kaynak mesajları alıcını Anlayacağın ve algılayacak içinde sade Anlaşılır bir dille kodlamalı Evet karşıdaki kişinin bizi anlayabileceği uygun kelimeleri seçip onunla iletişim kurmak iletişim bağına daha da güçlendirir.
C şıkkı isee, kaynağın gönderdiği mesajlar sadece sözlü olması Hayır sözlü ve yazılı edebiyat daha iyi iletişim kurmak için kullanılır sadece sözlü olması ile ilgili bir gerekçe yoktur.
D sikina bakalım, Aynur'un gönderdiği sözlü mesajlar ile sözsüz mesajlar arasında tutarlılık olmalı Evet sözlü ve sözsüz iletişimde tutarlılık yapılan belli bir düze, dille,davranışlarla, ve söz ile iletişim kurmak daha da önemlidir.
E sıkı da doğrudur, çünkü kuracağız iletişim belli zaman aralıklarda oldu mu bu iletişimdeki kalite de etkiler ve iletişim güçlenir. Kısacası Bu soruda çıkaracağımız özet , kişi karşıdaki ile arasındaki iletişimi güçlü tutmak için hem sözlü hem yazılı şekilde dil bilgisi kurallarına uyarak iletişim kurduğunda bu iletişim bağı güçlenir
kolay gelsin ⚘⚘⚘
@xxmorukxx14
@Brtnvrdr
@Nisan